Od Publikováno: 14 srpna, 2020Aktualizováno: 16 února, 2021Kategorie: Recepty0 komentářů
  • Náročnost: nízká
  • Potřebné vybavení: trouba
  • Doba přípravy: 8 minut
  • Doba pečení: 14 minut

Co budeme potřebovat

  • 35g špaldové mouky
  • 1 celé vejce (50g)
  • 125g odtučněného tvarohu (půl vaničky)

Výše zmíněné suroviny jsou pouze na přípravu těsta. Dále už je na vás, co si na pizzu dáte. Já osobně jsem na ni dal kečup, 40g 30% eidamu, 60g mozzarelly light, 60g kuřecích prsou (ne syrová, už předdělaná na pánvi), rajče, pepř a oregáno.

Postup

  1. Necháme rozehřívat troubu na 200°C
  2. Mouku, tvaroh a vejce dáme do mísy, přidáme sůl a mícháme, dokud nevznikne těsto
  3. Těsto rozprostřeme na plech, aby bylo tenké
  4. Plech s rozprostřeným těstem dáme na 4 minuty zapéct do trouby
  5. Vytáhneme plech z trouby a těsto potřeme základem (kečup) a přidáme na ni suroviny dle libosti
  6. Vrátíme do trouby a pečeme tak dlouho, dokud není pizza hotová (cca. 10 minut)
  7. Pizzu rozkrájíme na trojúhelníčky a můžeme servírovat.

Spočítej si nutriční hodnoty


g
Nutriční hodnoty nag
EnergiekJ
Bílkovinyg
Sacharidyg
Tukyg

Nutriční hodnoty jsou pouze na těsto. Nedá se určit, jaké bude mít pizza celkové hodnoty, jelikož každý si na ni dá něco jiného.

Fitness pizza s minimem sacharidů